Døgnvagt telefon: Døgnvagt telefon: 86 32 66 66

Movias Køreplanstavler

Strømlinet og funktionelt design

HSM Industri har produceret Movias nye køreplanstavler med Gottlieb Paludan Architects som arkitekt.

Tavlerne er udformet til et Ø60 mm rør. Tavlerne er, med sin enkelte form, let aflæselig. De har en robusthed, stabilitet, kvalitet, og funktion.

Tavlerne er udført i ekstruderet aluminium som, sikre et robust greb om røret. Køreplanstavlerne er designet til at modstå vejrets påvirkninger samt slag og spark. Regn og sne ledes ned langs ekstruderingen af profilet og drypper af ved skiltenes bund. Alle tavlernes dele er pulverlakeret i Movia’s gule farve. Kørerplanerne beskyttes af en polycarbonat-plade i A4.

Køreplanstavlerne består af fem profilelementer, der tilsammen kan løse fire mulige montagevariationer: enkelskilt på rør, skilt på to sider af rør, flere skilte monteret lodret samt montage mod mur.

For at sikre en hurtig og nem montage og udskiftning af køreplanerne, har tavlerne en klipseprofil, der enkelt demonteres med specialværktøj og efterfølgende kan klipses på plads igen.

I foråret 2014 opsatte Movia 4.000 tavler i det sydsjællandske område. I løbet af 2015-2016 opsættes tavler på resten af Sjælland.

Kontaktpersoner:

RICKY RØLLE
T: 41 61 77 48
M: rr@hsm.dk