Døgnvagt telefon: Døgnvagt telefon: 86 32 66 66

overfladebehandling

Kompetencer

Faciliteter:
Vores 1.600 m2 store moderne og effektive overfladebehandlingsanlæg er delt op i en maler- og sandblæsehal.
Begge haller er fuld krandækket. 2 x 12½ tons traverskraner i malerhal og 1 x 12½ traverskran i sandblæserhal. Alle kranerne kan håndtere emner op til 7x7x35 m (BxHxL)
Port størrelser: 7,5x6 m (BxH)

Vi kan tilbyde:

  • Stålblæsning
  • Metallisering
  • Vådlakering
  • Brandmaling
  • Kunststofbelægning

Stålblæsning
Udføres i en 365 m2 lukket hal. Der blæses primært med stålgrit.

Metallisering
Udføres i en 365 m2 lukket hal. Metallisering kan stå alene som overfladebehandling, men går oftest forud for en maleproces med flere lag.

Malerhal
I vores 550 m2 store malerhal maler vi efter Dansk Standard DS/EN ISO 12944-5, og vi maler i de korrektionsklasser, som kunden ønsker. Fra korrosionsklasse C1 til C5-Very High samt NORSOK Standard M-501. Alt malerarbejde udføres i vådlak, i RAL-farver eller efter kundens ønsker.

Brandmaling
Vi er autoriseret i brandmaling af stålkonstruktioner med Nullifire Systems S. Vi er i stand til at foretage kontrolmålinger i henhold til Sikkerhedsbranchens vejledning omkring dette.

Kunststofbelægning
Vi kan tilbyde alle former for kunststofbelægning. Vi har erfaring med akryl- og epoxybasereret kunststofbelægning. Slidlaget kan leveres efter kundens ønsker (farver og størrelse på sten).

Tidligere har vi leveret akryl- og epoxykunststof-belægninger og slidlag efter gældende type-godkendelser.

Fleksibilitet
Faciliteterne gør at vi er yderst fleksible. Vi maler, når kunden ønsker det. Også aften og nat hvis deadline skal overholdes.

ISO 9001 certificeret 
Vi er ISO 9001 certificeret, hvilket garanterer et altid højt kvalitetsniveau, som sikres ved en løbende kvalitetskontrol igennem hele overfladebehandlingsforløbet.

Medarbejderne og Miljø
Medarbejderne bliver løbende opkvalificeret med relevante kurser og har desuden alle gennemgået de lovpligtige kurser i forbindelse med arbejde med sundhedsskadelige stoffer.

Vi bestræber os hele tiden på, at forbedre de tekniske hjælpemidler og medarbejdernes kvalifikationer såvel om hensynet til både den indre og den ydre miljøbelastning. Dette bl.a. gennem en aktiv indsats i forbindelse med den lovpligtige APV.