Døgnvagt telefon: Døgnvagt telefon: 86 32 66 66

Om os

Leverandører inden for komplekse stål- og rørtekniske anlæg

Produktion:
Vores store produktionshal med 18 meter til loftet gør det muligt for os at samle selv meget store konstruktioner hjemme. Med vores strategisk gode placering lige ved havnen, kan vi ofte løse noget af logistikopgaven via skib. Det gør vores arbejde på selve byggepladsen kortere og mere produktiv.

Ordreproducerende:
De fleste ordrer, vi producerer, er specialopgaver i individuelle mål og materialer, men vi foretager også serieproduktion.

Sikker styring i alle projektets faser:
Vores ekspertise og mangeårige erfaring gør os til en seriøs og ansvarlig samarbejdspartner. Vi arbejder for at opnå den mest funktionelle løsning, hvor kvalitet, økonomi, tid og nytænkning er i centrum. Der er en god økonomi i valg af en solid samarbejdspartner, der tilbyder totalløsninger med en sikker styring i alle faser af projektet.

Målsætning:
Det er vores målsætning, at kundernes krav og forventninger opfyldes. Alle ydelser skal opfylde de foreskrevne standarder, normer og øvrige specifikationer. Vores ydelser skal leveres til aftalt specifikation, pris, tid og aftalte betingelser i øvrigt.